Vama Veche  (denumirea veche:Ilanlâc ) este un sat în partea de sud a județuluiConstanța , în Podișul Negru Vodă . Aparține administrativ de comunaLimanu . Este amplasat pe malulMării Negre , aproape de granița cuBulgaria. La recensământul din 2002 avea o populație de 178 locuitori.

    Această comună era cunoscută până la sfârșitul anilor 1990 ca fiind un mic sat de pescari cu o plajă puțin frecventată de către turiști, fiind preferată îndeosebi de către nudiști. În ultimii 15 ani însă, datorită muzicii promovate de formația Vama Veche, localitatea a cunoscut un aflux puternic de turiști, schimbându-și complet vechea înfățișare prin apariția de construcții și spații comerciale noi.

    Aproape de țărm se află epava unei foste nave africane eșuate în anii '60, aceastǎ epavă fiind una din atracțiile localității. În decursul anilor această epavă a fost folosită ca țintă de către Marina Militară. Din 2010 epava se află într-o stare foarte avansată de degradare.

    Localitatea a fost întemeiată de găgăuzi în anul 1811) - în limba cărora se numește Yilanlîk. De asemenea, înainte de 1913, localitatea purta denumirea oficială de Ilanlâc.

    Turiștii care vin în Vama Veche sunt oameni tineri, studenți, elevi, care doresc să se rupă de agitația de la oraș. Cu un coș cu o sticla de vin și fructe este o zi de plajă superbă garantată.

    "Casa cu Flori" ​nu este o pensiune turistica , ci o casa de vacanta din Vama Veche ,respectiv o "gospodarie clasica de Vama " care imbina stilul modern cu stilul rustic , distractia cu odihna , utilul cu placutul .

Despre "Casa cu flori" Vama - Veche                  Tel. 0729975433